Премиерът Бойко Борисов ще участва в срещата на върха на

...
  Премиерът Бойко Борисов ще участва в срещата на върха на
Коментари Харесай

Среща за Западните Балкани в Лондон на фона на политическа криза

  Премиерът Бойко Борисов ще взе участие в срещата на върха на самодейността " Берлински развой " в Лондон. Това е петата годишна среща, която цели потвърждаване поддръжката за европейската вероятност на страните от Западните Балкани.
Държавните и държавните ръководители на Англия, Австрия, България и други европейски страни, измежду които Република Македония и Черна гора ще обсъдят развиването на транспортната, осведомителната и информационната инфраструктура, повишението на икономическия растеж в района, както и тематиките за сигурността и миграцията.

В английската столица министър председателят Борисов ще взе участие и в работен обяд с водачите на страните, даван от министър-председателя на Англия Тереза Мей.

Събитието идва в тежък за „ Даунинг стрийт ” 10 миг – през последните малко повече от 24 часа Мей се лиши от двама основни министри – Дейвид Дейвис, който отговаряше за договарянията за брекзит и посланик №1 Борис Джонсън. И двамата са последователи на по-твърда позиция при излизането от Европейски Съюз – дори и с цената на това да не се реализира договорка в Брюксел.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР